Nyheder‎ > ‎

Fastelavn 2018

indsendt 8. jan. 2018 07.16 af Grundejerforeningen Fossgaarden   [ opdateret 27. jan. 2018 05.06 ]

Kære medlemmer,

Grundejerforeningen Fossgaarden inviterer vanen tro til fastelavn på Trekanten mellem Fossgårdsvej og Lyngholmvej søndag den 11. februar kl. 14.00.

Her vil være tøndeslagning, fastelavnsboller, varm kakao, hot dogs og slikposer, og der er kroner og gaver til alle kattedronninger og kattekonger - voksne som børn.

Giv besked om, hvor mange I kommer, så der er fastelavnsboller nok til alle: mail@gf-fossgaarden.dk
Pris 20 kr. per person - betales på dagen.

De af jer, der kan give en hånd med til forberedelserne, ser vi gerne 1/2 time før - tak. I må meget gerne sende en mail, så vi ved, hvor mange hjælpere vi kan forvente. Der er mange -  men hyggelige arbejdsopgaver.