Nyheder‎ > ‎

Æbledag 2017

indsendt 2. okt. 2017 10.44 af Grundejerforeningen Fossgaarden   [ opdateret 2. okt. 2017 10.49 ]
Kom med, når vi igen i år afholder store æbledag i grundejerforeningen. Du kan presse årets æblehøst til din helt egen æblemost og få en hyggelig dag sammen med dine naboer.

Vores frugtmølle bliver stillet op på vores smukke område ved TREKANTEN lørdag d. 14. oktober kl. 10:00 - 13:00

Medbring vaskede æbler. Fjern blade og bortskær eventuel råd og andet, som I ikke selv ønsker at spise. Kernehuset kan blive. Tag flasker, dunke, fryseposer eller lignende til at opbevare saften i. Der bliver ca. 6-7 l saft af 10 kg æbler.

Vi håber at se mange af jer, med en hel masse æbler til denne hyggelige tradition

- tilmelding ikke nødvendig