Nyheder‎ > ‎

Æbledag ved Trekanten

indsendt 21. sep. 2016 00.03 af Grundejerforeningen Fossgaarden   [ opdateret 21. sep. 2016 00.04 ]
Vi afholder igen i år GF Fossgaardens STORE ÆBLEDAG som efterårs arrangement i grundejerforeningen.

Kom og pres årets æblehøst til din helt egen æblemost og få en hyggelig dag sammen med dine naboer.

Vores frugtmølle bliver stillet op på vores smukke område ved TREKANTEN søndag d. 09 oktober kl. 10:00 - 13:00

Saml jeres æbler, familie og naboer og kom til STORE ÆBLEDAG.

Skulle der være ventetid ved frugtmøllen, så tag en kande kaffe med og få en sludder med naboerne i foreningen.

Medbring vaskede æbler. Fjern blade og bortskær eventuel råd og eller andet som I ikke selv ønsker at spise. Kernehuset kan blive.

Så skal I have flasker, dunke, fryseposer eller lignende til at opbevare saften i. Der bliver ca. 6-7 l saft af 10 kg æbler.

Vi håber at se mange af jer, med mange æbler til denne hyggelige tradition

- tilmelding ikke nødvendig