Links

Her kan man se adresser og evt. links til offentlige og private institutioner og lign. der kan have interesse for grundejere i foreningens område.

Parcelhusejernes Landsforening
Parcelhusejernes Landsforening søger, som den eneste forening af sin art i Danmark, at varetage parcelhusejernes interesser.
Formand: Allan Malskær,
Hersegade 3B, 1, 4000 Roskilde.
Tlf.:46 35 23 04

Rådvadcentret:
Center for Bygningsbevaring tilbyder kurser og uvildig, teknisk rådgivning om vedligeholdelse og istandsættelse af ældre bygninger til private husejere. Center for Bygningsbevaring retter sig både mod fredede og bevaringsværdige bygninger samt mere almindelige by- og landhuse.

Bolius
Bolius er et helejet Realdaniaselskab. Bolius blev grundlagt i 2002 med det klare formål at være et videncenter, som yder uvildig vidensformidling og professionel rådgivning til private med målet om at skabe øget livsværdi for de danske boligejere.

Forbrugerrådet
Forbrugerrådet har udarbejdet en standard aftale (Håndværkeraftaler) du kan bruge i forbindelse med at du får håndværkere i huset. Denne aftale skulle gerne sikre en bedre ovenensstemmelse mellem det aftalte og leverede. Her kan du også læse om klagenævn, hvis du er udefor at håndværkeren ikke lever op til forventningerne.